Laatste vergadering geweest
Laatste vergadering geweest

Laatste vergadering geweest

Afgelopen dinsdag was de laatste vergadering voor de zevende editie van de Biesbosch Open Water Race. De 2019-editie kent weinig problemen in de aanloop naar 14 september. De vergunning is aangevraagd, de jury is zo goed als rond en de inschrijvingen gaan de goede kant op.

Het is op dit moment nog niet helemaal zeker aan welke kant van het water het wedstrijdterrein opgebouwd gaat worden. Het zou kunnen dat we naar de startzijde van het water verhuizen, dit heeft voor de wedstrijd verder geen gevolgen.

We hopen dat we op de dag zelf mooi weer hebben, zodat we onder goede omstandigheden de wedstrijd en zwemtocht voor Stichting ALShetjeraakt kunnen houden. De deelnemers aan de zwemtocht kunnen kiezen uit 1000, 2000 en 5000 meter. Voor de zwemmers onder 12 jaar staan de 250 en 500 meter op het programma. Inschrijven voor de zwemtocht kan op de dag zelf of via de inschrijfpagina. Het inschrijven voor de wedstrijdonderdelen kan via OLOWIS.

Zoals eerder gemeld is het ook mogelijk voor niet-leden om deel te nemen aan de wedstrijdonderdelen. Naast de wedstrijdkosten moet er dan € 10,00 bondsafdracht betaald worden.

We hopen op een grote deelname tijdens de BOWR2019

Let’s celebrate openwaterswimming.