Programma ONK/BOWR2023 bekend
Programma ONK/BOWR2023 bekend

Programma ONK/BOWR2023 bekend

Sinds een week staat op de website het programma voor de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen en Biesbosch Open Water Race 2023. De locatie is anders dan in 2023, namelijk bij het Biesbosch MuseumEiland, maar het programma is hetzelfde als in 2023.

Door de locatie zijn er enkele uitdagingen, maar die hoeven geen problemen op te leveren met het programma. Naar de bepalingen wordt op dit moment nog gekeken, maar een verandering is dat het mogelijk is om je te plaatsen voor de schoolslag nummers middels het voldoen aan een tijd uit de MSS-tabel voor de junioren, jeugd en senioren. De masters kunnen meedoen aan de schoolslag als ze gestart zijn op de 200m schoolslag tijdens de NK masters.

We verwachten dat het programma niet aangepast hoeft te worden, maar als dit gebeurt zullen we dit uiteraard met jullie delen.