Fungeren tijdens ONK en/of BOWR2023
Fungeren tijdens ONK en/of BOWR2023

Fungeren tijdens ONK en/of BOWR2023

Ook dit jaar mogen we weer het ONK open water organiseren in …. Werkendam! Na overleg met de gemeente Altena, staatsbosbeheer en de provincie mogen we eindelijk delen dat we de organisatie gaan houden rondom het Biesbosch Museum Eiland (De Hilweg 2, Werkendam).

De locatie ligt echt midden in de Biesbosch en doet onze naam eer aan. Meer informatie vindt u op www.bowr.nl. Daarnaast leent de locatie er zich ook voor om uw bezoek te verlengen met een overnachting in de buurt of een bezoek aan het museum! Misschien spot u wel een bever op de fluisterboot!

Maar uiteraard kunnen we niet zonder u organiseren dus we hebben jullie hulp hard nodig! De organisatie is dit jaar op 8 en 9 september aanstaande. Ook dit jaar organiseren we weer samen het ONK met onze eigen wedstrijd.

Onze planning ziet er dit jaar als volgt uit:

  • vrijdag 8 september ONK deel 1 (juryvergadering start om 15.30 uur)
  • zaterdag 9 september van 900 – 1200 uur ONK deel 2 (juryvergadering start om 8.00 uur)
  • zaterdag 9 september van 1200 – 1615 uur de overige programmanummers voor onze eigen wedstrijd incl een prestatietocht voor ALS.

De tijden zijn onder voorbehoud maar zullen wij zoals ieder jaar tijdig communiceren. Bent u in de gelegenheid om ons te helpen als official, geef dit dan door op info@bowr.nl.
Kunt u ook aangeven welke bevoegdheid u inmiddels heeft en wilt u deze uitnodiging ook naar collega officials doorsturen die ik mogelijk niet op mijn vizier heb?

Wij hebben er zin in. U ook?