Belangrijke informatie ONK Open Water Zwemmen 2022
Belangrijke informatie ONK Open Water Zwemmen 2022

Belangrijke informatie ONK Open Water Zwemmen 2022

Wilt u onderstaande informatie verspreiden onder uw zwemmers indien van toepassing? 

Wees op tijd!

We kunnen het niet genoeg benadrukken maar zorg ervoor dat u er op tijd bent. Ivm met de weersomstandigheden kan de scheidsrechter bepalen om eerder of later te starten. Officieel mag dat 30 minuten eerder of later zijn dus zorg ervoor dat u op het terrein hoort wat er omgeroepen wordt of af en toe naar de voorstart loopt. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanwezig zijn. 

Overmaken kosten 

Zorg ervoor dat alle kosten (ONK en BOWR) worden overgemaakt naar de organiserende vereniging (zie hier). Dit in tegenstelling tot een opmerking die in de bepalingen van de KNZB vermeld zijn. Het totale bedrag aan kosten moet naar ons worden overgemaakt en wij zullen dat later verrekenen met de KNZB. 

Temperatuur en weersomstandigheden

Donderdag zullen wij een tussentijdse temperatuur van het water publiceren op www.bowr.nl zodat u weet waar u aan toe bent. Dat is geen garantie voor vrijdag/zaterdag maar geeft wel een indicatie. De weersomstandigheden zijn heel wisselvallig. Wij zullen ter plekke bekijken wat het weer doet en hoe we hier mee omgaan. Uiteraard in overleg met de scheidsrechter en met de reddingsbrigade. Laten we hopen dat het allemaal meevalt. 

Verkeer

Houd het verkeer goed in de gaten. Er zijn helaas weer diverse omleidingen dit weekend en er zijn vrijdag stakingen van de NS gepland. Wij kunnen niet rekening houden met verlate deelnemers dus zorg ervoor dat u ruim op tijd bent. Meer informatie vindt u hier. Mocht u toch te laat komen dan zal de KNZB geen boetes opleggen. Het inschrijfgeld zal niet teruggestort worden. Wilt u op de dag zelf uw afmelding doorgeven op info@bowr.nl

Briefing starts

De briefing voor de start vindt u in de bijlage. Voor enkele programma’s zal de scheidsrechter geen briefing doen om een snellere doorlooptijd te borgen. Zorg ervoor dat deze briefing door de zwemmers gelezen wordt. De briefing voor de 10 km is 30 minuten voor de start. 

10 KM Begeleidingsbrief, Start & Briefing

Voor deelnemers van de 10KM is het verplicht om de begeleidingsbrief in te vullen. Vermeld maximaal één persoon die op het voedingsplatform mag staan. Het voedingsperron bevindt zich op ongeveer 125 van de start. Deze begeleidingsbrief moet bij de voorstart aan de scheidsrechter overhandigd worden. De briefing begint 30 minuten voor de start. Zorg dat u minstens een uur voor de start aanwezig bent. 

Programma(boekjes)

Er zullen geen programmaboekjes uitgereikt worden. Mocht u hier behoefte aan hebben dan kunt u deze downloaden en afdrukken of bekijken via www.bowr.nl 

Teamevent

Er wordt gebruik gemaakt van ETW. Alleen de laatste zwemmer zal de chips dragen voor het team. De chips vindt u in het tasje dat u krijgt als u zich meldt bij de organisatietent. 

Prestatietocht / Zwemmen voor ALS 

We hebben al vele aanmeldingen voor de prestatietocht ontvangen. U kunt zich tot zaterdag 12.30 uur opgeven voor de prestatietocht bij de organisatietent.  Al het geld dat u ophaalt zal worden overgemaakt naar stichting ALS het je raakt

Loterij

Komende zaterdag zullen wij weer een loterij organiseren met verschillende leuke prijzen. U kunt helaas niet pinnen dus contant geld is hier de oplossing. 

Laten we hopen dat het weer meevalt en dat we met z’n allen weer een mooi kampioenschap mogen neerzetten. 

Wij hebben er zin in en hopen u komende vrijdag/zaterdag te mogen verwelkomen.