Watertemperatuur
Watertemperatuur

Watertemperatuur

Zojuist is door de organisatie van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race (BOWR) de watertemperatuur gemeten.

Ondanks de vele regen is de watertemperatuur niet gezakt ten opzichte van de meting van vorige week maandag. Bij het nemen van het watermonster was de temperatuur bijna 21 graden en zojuist was de temperatuur van het water 21,7 graden en de luchttemperatuur was op dat moment 22 graden.

Dit betekent dat tijdens de wedstrijden er dus GEEN wetsuit gedragen mag worden, dit mag wel tijdens de prestatietochten. Morgen middag zal de officiële meting gedaan worden door een official in het bjizijn van een zwemmer.

Momenteel schijnt hier in de regio de zon en we hopen dat we de komende dagen niet te veel regen krijgen.