Van de Straaten’s Assurantiekantoor, hoofdsponsor BOWR
Van de Straaten’s Assurantiekantoor, hoofdsponsor BOWR

Van de Straaten’s Assurantiekantoor, hoofdsponsor BOWR

Ondanks dat er nog veel onduidelijk is over het wel of niet kunnen doorgaan van sportevenementen zoals de Biesbosch Open Water Race (BOWR), is de organisatie volop bezig met de voorbereidingen. We zijn dan ook enorm blij dat Van der Straaten’s Assurantiekantoor zich als aan ons evenement wil binden. Met Van der Straaten en het gelieerde Biesbosch Assuradeuren is een grote stap gezet om de BOWR editie van 2021 mogelijk te maken.

Eerder wisten we ook al AS Creation, de behangleverancier van onder ander het televisieprogramma “Eigen Huis & Tuin”, aan de BOWR te binden.

De lijst met financiële partners en zogenaamde “sponsors in natura” groeit gestaagd. We hopen dan ook van harte dan Corona geen spelbreker gaat worden.


Sponsors BOWR2021

“Op 11 september organiseren De Biesboschzwemmers voor de achtste keer de Biesbosch Open Water Race (BOWR2021) en dit kan niet zonder sponsors. In dit album treft u de logo’s aan van alle bedrijven die dit evenement mogelijk maken.”

From Sponsors BOWR2021. Posted by Biesbosch Open Water Race on 7/13/2021 (32 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2