BOWR2021 gaat door!
BOWR2021 gaat door!

BOWR2021 gaat door!

Werkendam, 2 juni 2021 – Honderd dagen voor de geplande wedstrijddatum is de organisatie van de Biesbosch Open Water Race bij elkaar geweest om te bepalen of zij in 2021 het aandurven de open water wedstrijd te organiseren. Vrij snel kwam er een unaniem besluit dat we er voor gaan om op 11 september 2021 weer een open water wedstrijd te organiseren.

De komende tijd gaat de commissie hard aan het werk om alles was nodig is in orde te maken. Er moet onder andere gedacht worden aan vergunningen, programma en vrijwilligers. We hopen dat we net als voorgaande editie weer veel vrijwilligers kunnen vinden om deze wedstrijd tot een succes te maken.

Er zal in het programma zeker een aantal prestatietochten opgenomen worden met daaraan een goed doel gekopeld. Het doel is hetzelfde als de afgelopen jaren, namelijk Stichting ALShetjeraakt.

Welke maatregelen we moeten nemen in verband met het coronavirus is op dit moment niet bekend, maar we gaan er alles aan doen om een veilige wedstrijd te organiseren.

Als er mensen zijn die ons willen helpen met het organiseren of de organisatie financieel willen ondersteunen neem dan contact op met de organisatie.

Let’s celebrate openwaterswimming!