Eerste vergadering BOWR2021
Eerste vergadering BOWR2021

Eerste vergadering BOWR2021

Vanavond heeft de organisatie van de Biesbosch Open Water Race een online overleg gehad over de 2021-editie. Het belangrijkste punt was gaan we in 2021 een wedstrijd organiseren. De huidige situatie rondom het corona-virus maakt het moeilijk om nu al een beslissing te nemen.

Over enkele weken komt de organisatie weer bij elkaar, maar als we gaan organiseren zal dit zijn op de tweede zaterdag van 2021, ofwel zaterdag 11 september 2021. De locatie zal dezelfde zijn als die we al sinds 2013 gebruiken, de baan zal wel iets anders er uit zien aangezien er een brug(getje) gebouwd is. Wat de invloed van de brug op de baan is, zal later bekeken gaan worden. Over het programma, kosten, tijden en andere zaken zal ook later een beslissing genomen worden.

Als er bedrijven of instellingen zijn, die de BOWR financieel of met materiaal willen ondersteunden, dan kunnen zijn contact opnemen.