BOWR2020 nog niet afgelast
BOWR2020 nog niet afgelast

BOWR2020 nog niet afgelast

Werkendam, 23 april 2020 – De organisatie van de Biesbosch Open Water Race heeft vanavond online met elkaar overlegd over het wel of niet doorgaan van de 2020-editie. Het overleg stond al gepland, maar door de veranderde omstandigheden met betrekking tot de coronacrisis, was het enige punt op de agenda het wel of niet organiseren op 12 september 2020.

In een kort maar duidelijk overleg kwam naar voren dat alle commissieleden worstelen met de beslissing om het evenement dit jaar af te gelasten. Enerzijds zijn er heel veel onzekerheden zoals; krijgen we de sponsoring rond, gaan er wel mensen inschrijven en het belangrijkst: wat zijn de restricties tegen die tijd. Anderzijds willen we ook heel graag organiseren omdat we er veel mensen een plezier mee doen, maar dan moet het wel op een verantwoorde en veilige manier mogelijk zijn.

Aangezien de BOWR pas 12 september gehouden zou worden, is er nog even tijd om de beslissing van annuleren nog voor ons uit te schuiven en de komende tijd af te wachten hoe de situatie zich ontwikkeld. Tijdens het volgende overleg zal er een definitief besluit genomen worden over het doorgaan van ons evenement.

Voor nu geldt let op je gezondheid EN op elkaar!

Let’s celebrate openwaterswimming