Open water seizoen 2020 valt bijna volledig in het water
Open water seizoen 2020 valt bijna volledig in het water

Open water seizoen 2020 valt bijna volledig in het water

Gisteren, 21 april 2020, maakte de regering bekend dat alle vergunningplichtige evenementen tot 1 september verboden zijn. Hiermee komt bijna het voltallige open water seizoen 2020 te vervallen.

Volgens de kalender van begin februari betekent dit dat alleen de wedstrijden in Zeeland (Wilhelminadorp en Vlissingen) en de Biesbosch Open Water Race door kunnen gaan. De Taakgroep Open Water Zwemmen heeft besloten dat er geen klassement bijgehouden gaat worden dit seizoen en zij hopen dat er in september nog gezwommen kan worden.

De organisatie van de Biesbosch Open Water Race zal binnenkort met elkaar overleggen of zij de wedstrijd op 12 september zullen gaan organiseren. Zodra hier meer bekend over is zullen we dit publiceren.

Voor nu geldt let op je gezondheid EN op elkaar!