Programma vastgesteld tijdens tweede vergadering
Programma vastgesteld tijdens tweede vergadering

Programma vastgesteld tijdens tweede vergadering

Vorige week is de organisatie van de Biesbosch Open Water Race (BOWR) voor de tweede maal dit jaar bij elkaar geweest. Tijdens deze vergadering is de voortgang van alle zaken besproken en is het programma voor de 2019-editie vastgesteld.

Het programma is grotendeels hetzelfde als in 2018, maar voor de zwemmers die 5000 meter te ver vinden en 1000 meter te weinig vinden is er een 2000 meter prestatietocht aan het programma toegevoegd. De 1000, 2000 en 5000 meter prestatietochten hebben als doel de Stichting ALShetjeraakt. Het startgeld voor deze afstanden is minimaal € 15,00. Tijdens deze afstanden is het toegestaan om met een wetsuit te zwemmen.

Zoals de kalender er nu uitziet is de BOWR2019 de laatste wedstrijd die meetelt voor de Brabantbeker en dat betekent dat de prijzen van de Brabantbeker hier uitgereikt gaan worden.

Ondertussen is het mogelijk om in te schrijven voor zowel de wedstrijd als de prestatietochten.

We hopen op een grote deelname tijdens de zevende editie van de Biesbosch Open Water Race.

Let’s celebrate openwaterswimming!