Eerste vergadering BOWR2019
Eerste vergadering BOWR2019

Eerste vergadering BOWR2019

Een kleine week geleden is de organisatie van de Biesbosch Open Water Race voor de eerste keer bij elkaar geweest. De datum is in 2018 al vastgesteld op zaterdag 14 septemer 2019. Dit jaar zijn we de één na laatste wedstrijd van het landelijke en Brabantseizoen.

Er is besloten om opnieuw geld op te gaan halen voor Stichting ALShetjeraakt. Het startgeld van de 1000 en 5000 meter zullen opnieuw naar deze stichting overgemaakt gaan worden. Er wordt gekeken of het mogelijk is om een 2000 meter prestatietocht aan het programma toe te voegen. De wedstrijd onderdelen blijven hetzelfde.

De komende maanden zal er nog diverse keren vergaderd worden zodat op 14 september er weer een mooi evenement georganiseerd kan worden.