Programmaboek BOWR2017
Programmaboek BOWR2017

Programmaboek BOWR2017

De afgelopen dagen zijn de eerste werkzaamheden op de wedstrijdlocatie gedaan, maar vanaf morgen gaat het echt beginnen. De tenten worden dan opgebouwd, de voorstartruimte wordt ingericht, het start/finishgebied krijgt zijn definitieve vorm en natuurlijk gaan de lijn en boeien te water.

Daarnaast is er sinds de sluiting van de inschrijving hard gewerkt aan het programmaboek. We zijn heel blij met de ruim 300 persoonlijke starts maar vooral ook alle sponsoren die ervoor zorgen dat we voor de vijfde keer deze wedstrijd kunnen organiseren.

Op de downloadpagina kun je naast de deelnemerslijst nu ook het volledige programmaboek vinden. In tegenstelling tot sommige organisaties krijgt iedere vereniging een exemplaar en het is zelfs mogelijk om een exemplaar aan te schaffen.

We hopen u zaterdag te zien tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk.

Let’s celebrate openwaterswimming!