Uitslag BOWR2017
Uitslag BOWR2017

Uitslag BOWR2017

Ondanks dat pluvius bij tijd en wijle van zich deed spreken, kijkt de organisatie van de vijfde Biesbosch Open Water Race terug op een geslaagd evenement. Met ruim 300 wedstrijdstarts, 14 deelnemers aan Zwem voor MIJ en 5 estafetteteams was het een succesvolle dag.

De ervaringen met de tijdwaarneming waren zeer positief, zeker omdat er maar vijf handtijden ingevoerd zijn op de ruim 300 starts.

De uitslag van de BOWR2017, inclusief de deelnemers van Zwem voor MIJ, kun je vinden op de website op de downloadpagina of op de link hieronder.

We hopen dat iedereen een mooie dag heeft gehad ondanks de regen en we hopen jullie onder voorbehoud volgend jaar op 8 september 2018 weer te mogen begroeten tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk.

Let’s celebrate openwaterswimming!