Programma aangepast
Programma aangepast

Programma aangepast

Bij het opstellen van het nieuwe programma voor de 2017 editie was een fout gemaakt waardoor er afstanden niet voor de Landelijke, en ook Brabantse, klassementen mee zouden tellen.

De afgelopen tijd heeft de organisatie het programma aangepast en na toetsing door de Taakgroep Open Water Zwemmen kunnen we melden dat alle onderdelen meetellen. Het aangepaste programma kun je vinden op https://www.bowr.nl/programma/programma-2017/ en ook in OLOWIS is het programma aangepast.

We hopen dat we op 9 september een grote groep open water zwemmers mogen begroeten tussen de weilanden tussen Werkendam en Sleeuwijk en dat er ook een grote deelname is aan Zwem voor MIJ, de sponsorzwemtocht voor het KWF Kankerbestrijden.

Let’s celebrate openwaterswimming!