Nog 50 dagen voor BOWR2017
Nog 50 dagen voor BOWR2017

Nog 50 dagen voor BOWR2017

Over 50 dagen is het zo ver, de vijfde editie van de Biesbosch Open Water Race. We hopen uiteraard op mooi weer zoals vorig jaar of in 2014 en daarnaast zou het leuk zijn om het deelnemerstotaal te verbeteren. Dit jaar beleven we de vijfde editie van onze open water wedstrijd en daarom zijn er enige wijzigingen.

Te beginnen met het programma, we beginnen de dag met de 5.000 meter voor heren en dames en verder staan er nog afstanden tussen 250 en 2.000 meter op het programma. Een programma voor jong en oud!

Daarnaast zal rond 11.45 uur Inge Dekker het startschot geven voor de sponsortocht Zwem voor MIJ. Voor de kinderen is er de keuze tussen 250 of 500 meter en vanaf 12 jaar moet er 1.000 meter gezwommen worden. Daarnaast is het ook mogelijk voor bedrijven om deel te nemen in tweetallen aan deze sponsortocht. Meer informatie is te vinden op de speciale Zwem voor MIJ-pagina.

Voor deelnemers van de sponsortocht is het mogelijk om enige trainingen te volgen in Zwembad Werkina. De trainingen zijn op 16, 19, 23 en 26 augustus en de eerste training is een speciale want, Inge Dekker zal dan aanwezig zijn. Voor deze clinic moet je je aanmelden bij de organisatie.

De organisatie is op dit moment druk met van alles bezig om er weer een mooie wedstrijddag van te maken en we hopen uiteraard dat te doen met veel deelnemers. Wacht daarom niet te lang en schrijf je in voor de wedstrijd of voor ‘Zwem voor MIJ’.

Tot 9 september tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk, ter hoogte van Kooikamp 10.

Let’s celebrate openwaterswimming!