Inschrijven Biesbosch Open Water Race (BOWR) en barbecue
Inschrijven Biesbosch Open Water Race (BOWR) en barbecue

Inschrijven Biesbosch Open Water Race (BOWR) en barbecue

Op zaterdag 13 september organiseren de Biesboschzwemmers de tweede editie van de Biesbosch Open Water Race (BOWR). Op de achtergrond is de organisatie druk bezig met de laatste werkzaamheden en de vooruitzichten qua weer lijken heel goed te zijn. De temperatuur van het water was gisteren (02-09-2014) 17 graden en met de goede vooruitzichten zal dit alleen maar stijgen.

Inschrijven
De inschrijving voor de wedstrijd sluit op dinsdag 9 september 2014 om 20.00 uur en in de advertentie staat voor de barbecue dezelfde datum. We willen jullie echter vragen om graag uiterlijk zaterdag in te schrijven voor de barbecue zodat we de voorlopige bestelling aan de leverancier door kunnen geven.

Betalen
De kosten voor de barbecue moeten vooraf overgemaakt worden op rekening van de Biesboschzwemmers. Het is niet mogelijk om op de dag zelf voor de barbecue te betalen. Als er niet betaald is, dan kan er niet meegegeten worden. Dit om te voorkomen dat mensen genieten van het eten die hiervoor niet betaald hebben.

De betaling van de barbecue kan gelijk met de startgelden inclusief eventuele kosten voor de leencaps. De borg van de leencaps krijgt men terug bij inlevering van de caps. Het is ook mogelijk om op de dag zelf bij de organisatie de startgelden en eventuele leencaps te betalen.

Het startgeld en de kosten voor de barbecue kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL30 RABO 0368751902. De overschrijving (incl. eventuele borg) moet dan uitgevoerd zijn op uiterlijk donderdag 11 september o.v.v. [startgeld ”naam vereniging” t.n.v. BOWR2014]. De borg wordt na inlevering van de latex cap contant uitbetaald.

Prijsuitreikingen
Tijdens de wedstrijden zullen er prijzen uitgereikt worden en na afloop van de wedstrijd zullen de overige prijzen uitgereikt worden. Daarnaast zullen de bekers van het Landelijke en Brabantklassement uitgereikt worden. Daarna zullen de barbecue’s gevuld gaan worden met vlees.

Meer informatie zal de komende dagen vermeldt worden op https://www.bowr.nl, https://www.facebook.com/KOWR.BBZ, en http://noww.nl. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u zich ook wenden tot info@bowr.nl.

Tot 13 september!

Let’s celebrate openwaterswimming!