Opnieuw BBQ tijdens open water wedstrijd Sleeuwijk
Opnieuw BBQ tijdens open water wedstrijd Sleeuwijk

Opnieuw BBQ tijdens open water wedstrijd Sleeuwijk

In navolging van vorig jaar wil de organisatie van de BiesBosch Open Water Race (BOWR) opnieuw als afsluiting een barbecue gaan organiseren. De BBQ is dan hopelijk de afsluiting van een mooi open water seizoen en zeker voor de verenigingen die de hele zomer bezig zijn geweest is het een geweldig moment.

De BBQ zal plaatsvinden NA de prijsuitreikingen van de wedstrijd, Brabantklassement en het nationale klassement. De kosten zullen ongeveer hetzelfde zijn als vorig jaar, dat wil zeggen 15 euro. Het exacte bedrag wordt later bekend gemaakt.

Het vlees wordt gebraden door een aantal vrijwilligers van de organisatie. Het verdelen van het vlees zal iets anders gaan dan vorig jaar. Op vertoon van een bonnetje krijgt men het vlees mee. Dit is om er voor te zorgen dat iedereen krijgt waarvoor betaald wordt. Het is natuurlijk toegestaan om onderling te ruilen.

De kosten van de BBQ moeten overgemaakt worden en uiterlijk donderdag voor de wedstrijd op de rekening van de organisatie staan. De exacte gegevens zullen ter zijner tijd op de website vermeld worden.

Tot zaterdag 13 september in Sleeuwijk!

Be there if you love to swim.