Nieuwe naam voor open water wedstrijd
Nieuwe naam voor open water wedstrijd

Nieuwe naam voor open water wedstrijd

Tijdens de tweede vergadering van de open water wedstrijd van De Biesboschzwemmers heeft de commissie een aantal beslissingen definitief gemaakt. Zo is er een nieuwe naam voor het evenement en is ook de locatie nu definitief. Daarnaast is het programma bekeken en is daar een kleine aanpassing aangemaakt.

De nieuwe naam van de open water wedstrijd is [u]De Biesbosch Open Water Race (BOWR)[/u]. De naam verwijst naar het gebied waar Werkendam in ligt. De website is te vinden via https://www.bowr.nl

De locatie is de kruising bij de Kooikamp/Vijcie te Sleeuwijk, dit is dezelfde locatie als waar vorig jaar naar uitgeweken is. Wij denken dat het voor de deelnemers en toeschouwers een mooi schouwspel was en dat de wedstrijd daar ook goed te volgen is.

In het programma is alleen de 2000 meter vrije slag voor dames en heren aangepast, dit wordt 3000 meter vrije slag. Hierdoor zal de 1000 meter voor dames en heren ook voor het landelijke klassement mogen tellen.

De komende tijd zal de organisatie alles in het werk stellen om de wedstrijd tot een succes te maken. Mocht u nog op- en/of aanmerkingen hebben dan kunt u deze doorgeven via info@bowr.nl

We hopen op een grote deelname op 13 september 2014 met betere weersomstandigheden dan een jaar geleden.

Via https://www.bowr.nl, https://www.facebook.com/KOWR.BBZ en https://twitter.com/BiesboschOWR kunt u ons volgen!

Be there if you love to swim!