Deelnemerslijsten en informatie over wegafsluitingen
Deelnemerslijsten en informatie over wegafsluitingen

Deelnemerslijsten en informatie over wegafsluitingen

Over drie dagen is het zo ver: de 2e editie van de Biesbosch Open Water (BOWR). Er zijn 315 starts ingeschreven. Dit is minder dan vorig jaar, maar de vooruitzichten qua weer zijn een stuk beter. Volgens het KNMI een graad of 20 en droog.

Deelnemerslijsten
De deelnemerslijsten kun je vinden op http://www.b-b-z.nl/link.php?link=http://www.b-b-z.nl/download/2014-09-13=deelnemerslijsten_BOWR.pdf en http://www.noww.nl

Wegafsluitingen
Op de wedstrijddag van de Biesbosch Open Water Race zijn er een tweetal vooraangekondigde wegafsluitingen bekend bij de organisatie. Het gaat om de A27 tussen knooppunt Gorinchem en de afslag Werkendam (afrit 23) in de richting van Breda en de N322 tussen Zaltbommel en Andel in beide richtingen. Dit betekent voor de mensen die van boven de rivieren komen dat zij rekening moeten houden met een langere reistijd.

De organisatie adviseert mensen vanuit de richting Utrecht bij Utrecht te kiezen voor de A2 naar Eindhoven en dan door te rijden tot Den Bosch en daar de A59 te nemen naar Waalwijk. Vervolgens kan men deze volgen tot en met knooppunt Hooipolder en daar kiezen voor de A27 naar Utrecht en bij Werkendam de snelweg verlaten en de route borden van de organisatie volgen.

Voor mensen die via Rotterdam naar Gorinchem zouden rijden, is het verstandig om via de A16 richting Breda te gaan en dan bij Terheijden te kiezen voor de A59 richting Waalwijk/ ’s Hertogenbosch en op knooppunt Hooipolder de A27 naar Gorinchem/Utrecht tot en met Werkendam te volgen.

Vanaf afslag Werkendam kunt u de route uit de advertentie aanhouden of de bordjes met ‘BOWR’ volgen.

Na de wedstrijd is het wel mogelijk om bij Werkendam de snelweg naar Utrecht op te gaan en naar huis te rijden. De A27 is ALLEEN afgesloten in zuidelijke richting, niet in noordelijke richting.

We hopen dat deze informatie duidelijk is en dat u op tijd op de wedstrijd aanwezig bent.