Help de Kurenpolder Open Water Race
Help de Kurenpolder Open Water Race

Help de Kurenpolder Open Water Race

[b]Voor de organisatie van een evenement is geld nodig en dat kan op vele manieren bij elkaar gesprokkeld worden. Behalve het benaderen van bedrijven, doet de Kurenpolder Open Water Race ook mee aan een actie van de Jumbo uit Hank.[/b]

Bij iedere 20 euro aan boodschappen krijg je een muntje met een waarde van 10 cent. Dit muntje kun je in een koker doen die in de winkel te vinden zijn. Behalve bij iedere 20 euro krijg je ook muntjes bij bepaalde actie producten.

De actie loop van zaterdag 6 april tot en met zaterdag 15 juni 2013. Op zaterdag 13 juli 2013 wordt het bedrag dat wij krijgen bekend gemaakt.

Dus als u ooit al eens naar de Jumbo in Hank wilde gaan, maar niet zonder een reden dan is er nu een reden. Ga en geef ons de muntjes!