Eten en slapen tijdens Kurenpolder Open Water Race
Eten en slapen tijdens Kurenpolder Open Water Race

Eten en slapen tijdens Kurenpolder Open Water Race

[b]Op 14 september organiseren de Biesboschzwemmers voor het eerst sinds 1992 weer een open water wedstrijd. De locatie is net als in het verleden de Kurenpolder bij Hank. Er zijn al diverse overleggen geweest met de medewerkers van de Kurenpolder en dat heeft tot onderstaande arrangementen geleid.[/b]

[i]Kamperen of logeren op De Kurenpolder[/i]
Natuurlijk kunt u de wedstrijd combineren met één of meerdere nachten kamperen op De Kurenpolder. De overnachtingstarieven zijn als volgt:
1 of 2 personen € 25,- per nacht
3 personen € 28,- per nacht
4 personen of meer € 31,-
De kosten zijn inclusief kosten voor toeristenbelasting, elektra, water, riool en CAI-aansluiting. Tevens heeft u toegang tot het zwembad tijdens openingstijden. De kosten van warm water zijn exclusief.

Reserveren van een plaatsje kan via onderstaande link:
http://www.kurenpolder.nl/nl/camping/online-reserveren

Wilt u met een groepje komen kamperen dan kunt u gebruik maken van ons groepenveld. De kosten bedragen dan € 9,50 per persoon per nacht. Reserveren van het groepenveld kan alleen telefonisch: 0162-402787

[i]Horeca[/i]
Natuurlijk kunt u gebruik maken van de snackbar, maar ook in ons restaurant serveren we heerlijke lunch- en dinergerechten.

Wilt u de dag compleet afsluiten met uw team? Vanaf € 14,50 kunt u bij ons terecht voor een compleet verzorgde barbecue of bijvoorbeeld een Oosters buffet.

Meer informatie over de horeca via http://www.kurenpolder.nl/nl/horeca/