Tijden Biesbosch & Simba Swim Challenges online
Tijden Biesbosch & Simba Swim Challenges online

Tijden Biesbosch & Simba Swim Challenges online

Gisteren vond na het ONK Open Water Zwemmen & de Biesbsoch Open Water Race 2023 (BOWR2023) ook nog de vijf Biesbosch & Simba Swim Challenges plaats. De deelname was met bijna 100 zwemmers groot, niet alleen vanwege het mooie weer maar zeker ook de locatie zal een rol gespeeld hebben.

De organisatie had aan de jury van het ONK en de BOWR2023 gevraagd of ze van alle deelnemers de tijden wilden opnemen en noteren. Alle tijden zijn genoteerd en per programma verwerkt. De tijden zijn hier te vinden.

Wij danken alle deelnemers voor hun deelname en bijdrage voor Stichting ALS Nederland. Eén dezer dagen zullen we het eindbedrag dat we overmaken bekend maken.