Bedankt!
Bedankt!

Bedankt!

Het zit er weer op! De achtste editie van de Biesbosch Open Water Race en het ONK 2021 zijn weer voorbij.
Met meer dan 80 vrijwilligers, 32 sponsoren, 380 wedstrijdstarts, 80 prestatietochtzwemmers voor ALS het je raakt en een watertemperatuur die ver boven ons gemiddelde ligt zijn wij trots op het resultaat. Regen, kou, onweer, zonneschijn – dat hoort allemaal bij het open water zwemmen!
En er waren ook leuke verrassingen! Zo werden de ONK prijzen op zaterdag uitgereikt door de Bondscoach open water zwemmen Thijs Hagelstein, kwam het Brabants Buske langs voor een rapportage op Omroep Brabant en hebben we met de prestatietocht 2000 euro op weten te halen voor ALS het je raakt!
Maar het mooiste resultaat dat we bereikt hebben is dat we weer mochten zwemmen, elkaar ontmoeten en verhalen met elkaar konden delen.
Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van foto’s, rapportages en social media kanalen. Zo kunt u een beeld krijgen van het weekend!
Nogmaals iedereen bedankt voor uw hulp en aanwezigheid