Programma ONK en BOWR definitief
Programma ONK en BOWR definitief

Programma ONK en BOWR definitief

Het programma voor de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen en de Biesbosch Open Water Race is vanaf nu definitief. Ten opzichte van het eerder gepublicieerde programma zijn de masters onderdelen gewisseld. De 3000m vrije slag is nu op vrijdag en de 2000m schoolslag op zaterdag.

Er zijn geen voorwaarden tot deelname gesteld door de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond.

Door in te schrijven acht de deelnemer zich bekwaam en fysiek gezond om mee te doen aan het betreffende onderdeel en hiertoe afdoende capabel en zwemvaardig te zijn. Deelname geschiedt op eigen risico.

De vrijdag staat in het teken van het ONK en ook de zaterdag ochtend zal beginnen met zes ONK-onderdelen. Vervolgens staan het BOWR-programma gepland met afstanden tussen de 250 en 1000 meter. De middag zal in het teken staan van de prestatietochten voor ALShetjeraakt.