700 euro voor ALShetjeraakt
700 euro voor ALShetjeraakt

700 euro voor ALShetjeraakt

Vandaag is er tijdens de Biesbosch Open Water Race 2018 (BOWR2018) geld opgehaald voor de Stichting ALShetjeraakt. Behalve de collectebussen waren er twee programma’s omgedoopt tot 1000/5000m voor Stichting ALShetjeraakt.

Na het tellen van de bussen en de deelname aan de beide programma was er ruim 600 euro bij elkaar gehaald. De organisatie van de Biesbosch Open Water Race heeft besloten hier een mooi bedrag van te maken en 700 euro over te maken naar Stichting ALShetjeraakt.

De reden om Stichting ALShetjeraakt als doel te stellen, was dat een lid sinds oktober vorig jaar weet dat zij ALS heeft. Zij zou op zondag 9 september in Amsterdam mee doen aan Amsterdam City Swim. Helaas kwam vanavond het nieuws naar buiten dat de City Swim niet doorkan gaan vanwege de ecoli-bacterie. Een vervelend bericht, maar het opgehaalde geld zal zeker de pijn verzachten.