Minder dan 50 dagen tot #BOWR2016
Minder dan 50 dagen tot #BOWR2016

Minder dan 50 dagen tot #BOWR2016

Nog minder dan 50 dagen te gaan dan is de vierde editie van de Biesbosch Open Water Race (#BOWR2016) in Sleeuwijk. Op dezelfde locatie als de afgelopen drie jaren, in dezelfde opstelling als in 2015, zullen de Biesboschzwemmers opnieuw proberen er een succesvolle dag van te maken. Deze week hebben enkele zwemmers al in het water gezwommen van de wedstrijdlocatie en we hopen op een betere temperatuur dan vorig jaar.

Het programma is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar, alleen het teamevent is vervangen door de estafette 4 x 250 meter. De ploeg moet bestaan uit 2 dames en 2 heren en als allen voor dezelfde verenigingen uitkomen dan telt het resultaat mee voor het verengingklassement. Het is mogelijk om op de wedstrijddag tot 11.30 uur in te schrijven.

Voor de rest is er aan het programma niets verandert. Halverwege de dag is het nog steeds mogelijk om deel te nemen aan de prestatietocht over 250, 500 of 500 meter. Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze is nog steeds € 2,50.

Gedurende dag zijn er prijsuitreikingen van de dagprijzen en aan het einde van de dag zullen ook nog de diverse klassementsprijzen bekend gemaakt worden. Verder is er tijdens de dag ook verkoop van loten voor loterij en is er eten en drinken te krijgen.

Voor meer informatie kun je terecht op de website.