Zo kan t Ook !!!
Zo kan t Ook !!!

Zo kan t Ook !!!

[b]Tijdens de eerste editie van de Kurenpolder Open Water Race heeft de organisatie, maar de leden van de Biesboschzwemmers vele complimenten gekregen. Vandaag zag ik op de open water website van Nederland ( http://noww.nl ) een reactie van een toeschouwer én deelnemer. Hieronder zijn tekst en het enige dat ik daar aan kan toevoegen is BEDANKT! voor deze mooie woorden.[/b]

[quote]Voor zaterdag 14 september stond de openwater-wedstrijd in de kurenpolder Hank op de kalender. Wij weten allemaal dat dit evenement door blauwalg niet door kon gaan. Het programma voorzag niet alleen in zwemwedstrijden, nee de landelijke klassementprijzen zouden worden uitgereikt en er zou een slot barbeque worden georganiseerd. Jammer voor ons allen open water zwemmers….. zou je zeggen, nee niets jammer. De organisatoren van het evenement wisten binnen een week een nieuwe locatie te regelen. Of de blauwalg in Hank niet genoeg was, waren de weersvooruitzichten voor zaterdag “ook om te huilen” regen en wind. Ik zag vooraf dat het aantal inschrijvingen desondanks toch groot was. Vanaf afslag 23 van de A27 was de locatie aangegeven door borden .Bij aankomst locatie een groot stuk weiland waar we konden parkeren. Vriendelijke mensen wezen ons de parkeerplaats. Bij het parcours een behoorlijk aantal tenten. Er was een tent met banken en tafels. Vanwege het weer heb ik daar een groot gedeelte van de dag doorgebracht. Een geweldige speacker, leuke muziek voor elk wat wils en op een volume dat je elkaar nog kon verstaan, voorstart prima georganiseerd, aanloop naar de start: perfect. Water hartstikke koud, maar gelukkig kan ik daar persoonlijk goed tegen. De baan: prima. Prijsuitreiking snel, duidelijk kortom een fantastische dag ondanks het weer en de watertemp. “ZO KAN T OOK, dus.

Geweldig gedaan mensen, dank jullie wel voor jullie tomeloze inzet. Ook dank aan de gemeenten, boeren etc. welke hebben bijgedragen aan dit succes.

Hans Koster
[/quote]

Nog een reactie, die zojuist per email binnen is gekomen
[quote]Beste organisatie van de kurenpolder open water race,

Via deze weg wil ik de organisatie en alle vrijwilligers van afgelopen zaterdag bedanken voor de geweldige dag.

Het verplaatsen van de locatie is, is de locatie wel verplaats? want als ik niet beter wist dan heb ik hier niets van gemerkt. Compliment hiervoor dat er op zon korte termijn de locatie verplaats kon worden.

Daarnaast complimenten voor de bbq. Zo goed verzorg en uitgebreid. Slim om vlees door aangwezen personen te laten bbq-en. Dit zorgt ervoor dat alles gestructureerd verloopt. Geen gedrang bij bbq, vlees wat verkeerd gebraden wordt e.d.

Complimenten.

Volgend jaar kom ik weer.

Groet,

Annette de Visser (Z.S.C. Oceanus Aalsmeer)[/quote]