Ongeveer 12 uur te gaan, dan KOWR
Ongeveer 12 uur te gaan, dan KOWR

Ongeveer 12 uur te gaan, dan KOWR

[b]Over iets meer dan 12 uur heeft, als alles goed gaat, het eerste startsignaal geklonken van de Kurenpolder Open Water Race (KOWR). Volgens de planning moet de eerste start plaats vinden om 10.45 uur en rond ongeveer 15.00 uur zou de wedstrijd afgelopen moeten zijn. [/b]

De afgelopen dagen is de bouwploeg druk bezig geweest om op de kruising van Kooikamp en Vijcie in Sleeuwijk een mooie wedstrijdbaan op de bouwen. De fotos die gemaakt zijn, hebben in ieder geval een goede indruk achtergelaten. Je kunt de fotos vinden op http://www.b-b-z.nl/kurenpolderopenwaterrace/fotoalbum.php?albumid=5921964830284138065

We hopen dat het weer een beetje meezit, want de vooruitzichten zijn niet al te best, maar dat is ook één van de charmes van het open water zwemmen. De afgelopen 2 jaren hadden de Doornotters met vergelijkbare omstandigheden te maken en zij wisten er ook een mooie wedstrijd van te maken en dat gaan de Biesboschzwemmers ook proberen.

Namens de organisatie wensen wij iedereen een prettige nachtrust en tot morgen!

Be there if you love to swim!