Feitjes inschrijvingen KOWR2013
Feitjes inschrijvingen KOWR2013

Feitjes inschrijvingen KOWR2013

[b]Over enkele dagen is de eerste editie van de Kurenpolder Open Water Race, niet op de Kurenpolder maar bij de kruising Kooikamp/Vijcie in Sleeuwijk. Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht om er een mooie wedstrijd van te maken ondanks de andere locatie. Dinsdag 10 september sloot om 20.00 uur de inschrijving voor de wedstrijd en barbecue. Voor de prestatietocht kan tot een half uur voor aanvang van de tochten ingeschreven worden.[/b]

Ondanks de andere locatie is er een goede inschrijving. Er komen 270 wedstrijdzwemmers en zij zijn goed voor 381 starts. De meeste zwemmers komen een keer aan de start, maar in de lijsten komen ook zwemmers met 3 en zelfs 4 starts voor. Een zwemmer die onder andere ingeschreven heeft is Jan Willen van de Graaff. Hij heeft op 29 augustus het kanaal tussen Engeland en Frankrijk overgezwommen.

Voor de prestatietocht zijn op dit moment al 20 starts ingeschreven. Zegenwerp heeft 6 zwemmers ingeschreven voor de 1000 meter en daar komen al 10 inschrijvingen bij die via de website hebben ingeschreven. Daarnaast zijn er drie inschrijvingen voor de 500 meter en een inschrijving voor de 250 meter.

Degene die de startgelden over willen maken, het rekeningnummer kun je vinden op http://www.b-b-z.nl/kurenpolderopenwaterrace/programma_2013.php Als je het geld voor de barbecue ook over wilt maken, vermeldt dit er dan duidelijk bij.

We hopen dat het zaterdag droog is met een lekker zonnetje en dat iedereen een prettige dag mag hebben.

Tot 14 september

Be there if you love to swim!