Opgeven BBQ tijdens KOWR2013
Opgeven BBQ tijdens KOWR2013

Opgeven BBQ tijdens KOWR2013

[b]Na afloop van de Kurenpolder Open Water Race is er een barbecue. Tijdens de barbecue worden de klassementsprijzen van Brabant en Nederland uitgereikt. De barbecue is niet alleen voor de zwemmers die in de prijzen gevallen zijn.[/b]

De barbecue zal rond half 4 beginnen en kost &euro 15,00 per persoon. Hiervoor krijg je diverse stukjes vlees en heb je de keuze uit salades. Dit is exclusief drinken.

Opgeven voor de barbecue kun je op http://www.b-b-z.nl/kurenpolderopenwaterrace/bbq_inschrijven.php en dit moet je doen voor dinsdag 10 september 2013 20:00 uur. Tot dan is het ook nog mogelijk om je in te schrijven voor de wedstrijd. Voor de prestatietochten kun je tot een half uur voor aanvang inschrijven.

Tot zaterdag 14 september!

Be there if you love to swim