Prijzen verloting KOWR2013
Prijzen verloting KOWR2013

Prijzen verloting KOWR2013

[b]Tijdens de eerste editie van de Kurenpolder Open Water Race (KOWR2013) is er een verloting. De Kurenpolder heeft zowel voor deelnemers van de wedstrijd als voor de deelnemers van de prestatietochten een chalet ter beschikking gesteld.[/b]

De prijs bestaat uit een midweek in een vakantiechalet op het park voor maximaal 5 personen. De hoofdhuurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn. Enkele fotos kun je vinden op

Behalve de prijs van de Kurenpolder stelt Robs sport ook diverse prijzen beschikbaar. Dit bestaat uit trolley sprttassen en cadeaubonnen. Daarnaast zijn er ook nog diverse prijzen toegezegd door de winkeliers van Werkendam.

Of te wel nog een reden om deel te nemen aan de Kurenpolder Open Water Race op 14 september in Hank. De wedstrijden beginnen om 10.45 uur en de prestatietochten rond half één. Het opgeven voor de wedstrijd kan tot uiterlijk dinsdag 10 september 20.00 uur, de prestatietochten kan ook op de wedstrijddag, tot een half uur voor aanvang van de eerste prestatietocht.

Be there if you love to swim!