Wijziging datum en locatie gala 2013
Wijziging datum en locatie gala 2013

Wijziging datum en locatie gala 2013

[b]Zoals jullie wellicht vernomen hebben zal het slotfeest niet in Nieuwegein maar op 14 september tijdens de Kurenpolder Open Water Race in Hank georganiseerd worden. Op het programma staan naast de uitreiking van de Brabant beker en de medailles voor het Nederlandse klassement ook andere prijzen op het programma.[/b]

Het exacte programma zal t.z.t. bekend gemaakt worden. Om het seizoen gezellig met z’n allen af te sluiten hebben wij voor een bbq gezorgd. Deze kost 15,- euro pp. Opgeven voor de bbq kan tot uiterlijk dinsdag 10 september 20.00 uur via owz@b-b-z.nl of via http://www.kowr.nl

Heb je je nog niet ingeschreven voor de wedstrijd doe dat dan snel en blijf gezellig eten zodat we met z’n allen gezellig het seizoen kunnen afsluiten!