Jumbo actie dag een succes
Jumbo actie dag een succes

Jumbo actie dag een succes

[b]Sinds 6 april 2013 wordt bij de Jumbo in Hank een verenigingsactie gehouden. Bij iedere 20 euro krijgen de klanten een muntje die ze in een van de vele kokers kunnen gooien. Om extra muntjes te verdienen heeft iedere deelnemende vereniging de mogelijkheid om een dagdeel in de winkel aanwezig te zijn. Zaterdag 1 juni van 8 tot 12 uur waren de Biesboschzwemmers aan de buurt.[/b]

Ilse van de Pol en Julie de Vries waren om 8 uur aanwezig en later zijn daarbij nog Billy de Biesboschbever en een medewerker bij gekomen.

Als we kijken naar de fotos hebben de meiden heel goed een best gedaan. Het is even wachten wat de score is, maar zeker is dat het bedrag dat we krijgen een stuk groter geworden is. De actie loopt nog tot en met 15 juni.

De fotos kun je vinden op: