Programmaboek ONK & BOWR2023 online
Programmaboek ONK & BOWR2023 online

Programmaboek ONK & BOWR2023 online

Voorkant Programmaboek ONK-BOWR2023
Voorkant Programmaboek ONK-BOWR2023

Zojuist is het programmaboek van de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen en Biesbosch Open Water Race op de website geplaatst.

In het boek staat algemene informatie over de locatie, programma, verdeling van de prijzen, de indelingen van het terrein en de wedstrijdbaan, enkele reglementen en ook de startprocedure. Daarnaast is er ook een voorwoord van de voorzitter van de organisatie opgenomen en uiterlijk de indelingen van de jury en alle deelnemerslijsten.

Ook de inschrijvingen van de Biesbosch en Swimba Swim Challenges zijn opgenomen in het programmaboek. Op dit moment zijn er ruim 70 inschrijvingen en er kan tot en met zaterdag 9 september 2023 13.00 uur ingeschreven worden.

De weersvooruitzichten zijn voortreffelijk, maar het is wel van belang om je goed te beschermen tegen de zon en voldoende te drinken. Buiten de openingstijden van het museum kunt u drinken bij de horeca kopen.

Tot ziens op het Biesbosch MuseumEiland.

Let’s Celebrate Open Water Swimming