Doneeractie voor Stichting ALS Nederland
Doneeractie voor Stichting ALS Nederland

Doneeractie voor Stichting ALS Nederland

De afgelopen jaren stonden de prestatietochten in het teken van de Stichting ALS Nederland. De reden hiervoor was dat één van onze vrijwilligers aan deze ziekte leed en daaraan helaas is overleden.

Ook tijdens de Biesbosch Challenges wordt er gezwommen voor Stichting ALS Nederland. We vragen aan iedere deelnemer een startgeld van € 17,50. Een groot deel hiervan gaat naar Stichting ALS Nederland. ECHTER we roepen alle deelnemers op om meer geld op te halen, want op dit moment is er nog medicijn om deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen.

Het extra opgehaalde bedrag kunt u overmaken op de rekening van de BOWR (Biesbosch Open Water Race) NL70RABO 0302801561 of op de dag zelf overhandigen bij de organisatietent. Er is nog een derde mogelijkheid en dat is door te gaan naar de doneerpagina op de website van Stichting ALS Nederland en daar een bedrag te doneren.