Inschrijving ONK en BOWR sluit bijna
Inschrijving ONK en BOWR sluit bijna

Inschrijving ONK en BOWR sluit bijna

Over minder dan 24 uur sluit de inschrijving voor de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race 2022. We hebben op dit moment al meer dan 300 inschrijvingen voor de wedstrijden, maar we hopen nog altijd dat er inschrijvingen bij komen.

De voorlopige deelnemerslijsten zullen in de loop van maandag 5 september gepubliceerd worden en op woensdag volgen dan de definitieve lijsten.

Afgelopen maandag was de watertemperatuur bijna 21 graden en we hopen dat de temperatuur niet te veel gaat zakken. De waterkwaliteit is goed gekeurd door het laboratorium.

De prijzen voor de NK-onderdelen zullen na afloop van de NK-sessies uitgereikt worden en de prijzen van de BOWR en het teamevent, als het mogelijk is, voor de prestatietochten.

De landelijke klassementen zullen ook na afloop uitgereikt gaan worden door het wegvallen van de wedstrijd in Maastricht. De klassementen kunnen pas uitgereikt worden als alle onderdelen gezwommen zijn en dus zal dit ook, zo veel als mogelijk, voor de prestatietochten plaatsvinden.

Tot ziens op 9 en 10 september in Sleeuwijk.