Teamevent toegevoegd
Teamevent toegevoegd

Teamevent toegevoegd

Op verzoek van diverse zwemmers en de Koninklijke Nederlandse ZwemBond is er gekeken naar de mogelijkheid om het teamevent aan de wedstrijd toe te voegen.

Na overleg is besloten om de 4x500m vrije slag mixed estafette (2 dames en 2 heren vanaf junioren 1) toe te voegen NA het programma van de Biesbosch Open Water Race op zaterdag 10 september 2022. De verwachte aanvangstijd zal zijn rond 12:45 uur. Dit kan later worden als er nog deelnemers van de BOWR in het water liggen.

De prijsuitreikingen van de BOWR en het ONK teamevent zullen zo spoedig mogelijk na het ochtendprogramma zijn.

Door deze aanpassing zullen ook de aanvangstijden van de prestatietochten die gepland stonden vanaf 13.00 uur aangepast worden. De verwachting is nu dat de prestatietochten om 13.45 uur zullen beginnen.