Bepalingen ONK OWZ 2022 online
Bepalingen ONK OWZ 2022 online

Bepalingen ONK OWZ 2022 online

Sinds ongeveer een week zijn de bepalingen voor de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 bekend. Op de website van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond zijn deze te vinden onder het kopje Kampioenschappen bij het open water zwemmen. Ook staan de bepalingen op deze website.

Over ruim 50 dagen sluit de inschrijving voor de wedstrijdonderdelen van zowel de Biesbosch Open Water Race als de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen. Er wordt gestreeft om op maandag 5 september de voorlopige deelnemerslijsten online te hebben staan en twee dagen later de definitieve versie. Inschriijven voor zowel de BOWR als het ONK gebeurd via OLOWIS.

Voor de prestatietochten kan via de website van de organisatie maar ook ter plaatse worden ingeschreven.