Werkzaamheden tijdens BOWR UPDATE
Werkzaamheden tijdens BOWR UPDATE

Werkzaamheden tijdens BOWR UPDATE

In het weekend van de Biesbosch Open Water Race heeft Rijkswaterstaat werkzaamheden aan de A27 gepland staan. De A27 is tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem afgesloten in de richting van Utrecht.

De afsluiting gaat in op vrijdag 7 september om 21.00 uur en duurt tot maandag 10 september 5 uur. Uiteraard is alles afhankelijk van de weersomstandigheden.

Dit betekent dus voor de mensen die vanuit het zuiden naar Werkendam komen, zij rekening moeten houden met een langere reistijd. Verkeer wordt omgeleid via de A59/A2/A15 en de A59/A16/A15 en kan dan op knooppunt Gorinchem voor de A27 kiezen richting Breda kiezen. Onderaan de afrit Werkendam zullen de bekende blauwe bordjes staan die de route aangeven naar de wedstrijdlocatie.

Een andere en kortere optie om de locatie te bereiken is via de N267 (Heusdense brug), N322 en dan bij Nieuwendijk de A27 weer op richting Gorinchem. Bij Werkendam kunt u dan de A27 verlaten en zullen de bekende bordjes staan en als u deze volgt komt op via de juiste weg op de wedstrijdlocatie.