Minder dan 50 dagen tot BOWR2018!
Minder dan 50 dagen tot BOWR2018!

Minder dan 50 dagen tot BOWR2018!

Gisteren was het nog 50 dagen tot de zesde editie van de Biesbosch Open Water Race 2018. Tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk zullen de Biesboschzwemmers weer een wedstrijdterrein bouwen voor hun open water wedstrijd.

Op basis van de afgelopen edities zou de zesde editie een editie ‘moeten’ worden met mooi weer, maar we zijn volledig afhankelijk van de omstandigheden. Het programma is grotendeels hetzelfde als vorig jaar met aan het begin van de dag de 5000 meter vrije slag. Speciaal voor fanatieke recreatieve zwemmers is er dit jaar ook een 5000 meter prestatietocht. Net als de 1000 meter wordt er minimaal € 10,00 inschrijfgeld gevraagd. Het volledige bedrag gaat naar de Stichting ALShetjeraakt.

Voor de wedstrijdonderdelen moet er ingeschreven worden via OLOWIS. De prestatietochten kunnen tot een half uur voor aanvang inschrijven, maar dit kan ook via de website. De inschrijfpagina is hier te vinden.

We hopen veel deelnemers aan de start zien op zaterdag 8 september.

Let’s celebrate openwaterswimming.