Deelnemerslijsten BOWR2015
Deelnemerslijsten BOWR2015

Deelnemerslijsten BOWR2015

Over drie dagen is het zover, de 3e editie van de Biesbosch Open Water Race (#BOWR2015) ter hoogte van de kruising Kooikamp/Vijcie te Sleeuwijk. De organisatie is sinds afgelopen zaterdag 5 september op de locatie bezig met het opbouwen van alle benodigde zaken. Gisteren, dinsdag 8 september, is de inschrijving voor de wedstrijdonderdelen gesloten. We hebben 319 persoonlijke en 5 estafette starts. Dit betekent dat er iets meer inschrijvingen zijn dan vorig jaar. Dit is nog zonder de inschrijvingen voor de prestatietochten, dat kan tot een half uur voor aanvang van deze nummers.

Over enkele uren gaat het programma naar de drukker en we willen iedereen de kans geven om eventuele fouten in de inschrijflijsten te corrigeren. Dus als je een fout(je) ziet, stuur dan een mail naar de organisatie ( info@bowr.nl ) zodat we dit kunnen corrigeren.

Het programma kun je vinden op http://www.b-b-z.nl/algemeen/link.php?link=http://www.b-b-z.nl/download/2015-09-12=deelnemerslijst-def.pdf

Er is nog wel een punt van aandacht voor de mensen die vanuit het zuiden via Breda over de A27 naar Sleeuwijk komen. Van vrijdag 11 september 21.00 uur tot en met zondag 13 september 12.00 uur is de A27 in Noordelijke richting afgesloten tussen knooppunt Sint Annabosch en Oosterhout-Zuid (afrit 27). Degenen die hier last van kunnen krijgen adviseren wij om via de A59 om te rijden en bij knooppunt Hooipolder te kiezen voor de A27 richting Gorinchem en vanaf daar verder de routebeschrijving te volgen die in het open water boek en op http://www.b-b-z.nl/bowr/route.php staat.

Tot zaterdag 12 september 2015

Lets celebrate openwaterswimming