Geen BBQ, maar friet als afsluiting open water seizoen
Geen BBQ, maar friet als afsluiting open water seizoen

Geen BBQ, maar friet als afsluiting open water seizoen

Op zaterdag 12 september is alweer de derde editie van de Biesbosch Open Water Race. Om het seizoen af te sluiten en om niet met een lege buik naar huis te gaan hebben wij Friet van Aniet ( http://www.frietvananiet.nl ) geregeld.

Voor slechts € 6,50 per persoon kunnen wij u onbeperkt friet en onbeperkt snacks (frikandel, kroket, bami of kaassouffle) per persoon aanbieden. Friet van Aniet zal er vanaf 16.00 uur zijn maar je moet je wel van te voren aanmelden en betalen. Uiterlijk zaterdag 5 september horen wij of u wilt deelnemen via info@bowr.nl

Het bedrag moet overgemaakt worden op rekeningnummer NL70RABO0302801561 tnv de Biesboschzwemmers te Werkendam ovv Friet + aantal personen.

Op de dag zelf kunnen wij geen stempelkaarten uitreiken, dus gelieve hier rekening mee te houden. Het is dan niet mogelijk om een frietje te kopen.

Daarnaast hebben wij voor de eerste keer het TEAMEVENT opgenomen in het programma. In dit programma leggen de teams 1000 meter af. De teams moeten gemixt zijn en al het inschrijfgeld wordt verdeeld onder de drie beste teams. Daarnaast is het ook een leuk en gezellig evenement om met zn allen te zwemmen dus we hopen zoveel mogelijk teams te zien zwemmen. Zie voorwaarden en reglement www.bowr.nl Schrijven jullie je ook in?

Lets celebrate openwaterswimming!