Winnaars verloting Kurenpolder Open Water Race
Winnaars verloting Kurenpolder Open Water Race

Winnaars verloting Kurenpolder Open Water Race

[b]Tijdens de eerste editie van de Kurenpolder Open Water Race was er een verloting met als hoofdprijzen een midweek verblijf op recreatiepark De Kurenpolder. Daarnaast waren nog diverse prijzen beschikbaar gesteld.[/b]

Voor zowel de deelnemers aan de wedstrijd als de deelnemers aan de prestatietochten was er een midweek, daarnaast waren er van de diverse winkeliers uit Werkendam prijzen beschikbaar gesteld. Robs Sport had ook verschillende prijzen voor de verloting aan de organisatie gegeven.

De loterij werd mogelijk gemaakt door:
• De Kurenpolder Recreatie
• Rob’s Sportshop b.v.
• Knipz
• Bloemcreatief Werkendam
• MG Juwelier
• Juwelier Kanselaar
• Bodyline Lingerie
• Boek & co
• De Fruithal
• My Visstek
• Cafetaria Marco
• Shoeby
• Ijssalon Pinokkio
• LF Sport / Bouncewear
• De Leckernij

De fotos van de prijswinnaars zijn te vinden op: http://www.b-b-z.nl/kurenpolderopenwaterrace/fotoalbum.php?albumid=5928743954520123409

Namens de organisatie feliciteren wij de winnaars nogmaals en uiteraard bedanken wij de sponsoren van de verloting voor het beschikbaar stellen van de prijzen en we hopen in de toekomst opnieuw een beroep op hen te doen.