Zwem voor MIJ – business

Dat de bedrijven in Werkendam sterk zijn op en in het water is bekend, maar bent u of uw team ook in staat dit te laten zien?

Op 9 september organiseren wij voor de 5e keer de Biesbosch Open Water Race tussen de weilanden van Werkendam en Sleeuwijk ten hoogte van de Kooikamp en de Vijcie. Dit jaar koppelen wij het evenement voor het eerst aan een sponsortocht voor het KWF: Zwem voor M.I.J.

Het concept is bedacht door Olympisch kampioen Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns (MIJ). Inge Dekker zal het evenement ook openen op 9 september. Halverwege de wedstrijdonderdelen zijn er vier nummers speciaal toegevoegd voor dit goede doel. Er kan gekozen worden tussen 1000 meter individueel of de business variant. Daarnaast staat er speciaal voor kinderen onder de 12 jaar de 250 en 500 meter op het programma.

Het is een recreatieve tocht waar u in uw eigen tempo, met of zonder zwempak (zgn. wetsuit) de afstand mag afleggen.

Indien u mee wilt doen met uw bedrijf kunt u laten zien dat uw bedrijf ook het KWF steunt. De spelregels zijn als volgt voor de zakelijke editie:

 • Inschrijven per tweetal. Samen legt u tegelijk de afstand af.
 • Totale inschrijfkosten per tweetal is 150 euro. Hiervoor krijgt u
  • o 2x startbewijs
  • o 2x goodiebag
  • 2x ETW (elektronische tijdwaarneming)
  • o 2x Consumptiebon (hapje/drankje)
  • Bedrijfslogo op KWF pagina van bowr.nl en in programmaboekje
  • Andere opties voor sponsoring zijn mogelijk indien u daar in geïnteresseerd bent (info@bowr.nl)

Kortom, een dag vol activiteit en sportiviteit waarbij ook volop aandacht is voor het goede doel en de vaak zeer persoonlijke reden waarom er mee gezwommen wordt. Zie bijgaande folder voor meer informatie of kijk op https://www.bowr.nl voor meer informatie.

Indien u zich wilt voorbereiden bieden wij een clinic van vier lessen aan. U moet zich dan wel voor 4 augustus opgeven voor de clinic. Een van de lessen wordt door Inge Dekker zelf gegeven! Een unieke kans!

Vindt u het leuk om te zwemmen en tegelijkertijd het KWF te steunen? Geef u dan op via www.bowr.nl voor 5 september as. Heeft u nog vragen of wilt u zich opgeven voor de clinic, stuur dan een e-mail.